Šrcd

        

Med dvema ognjema

med dvema ognjemadr. Tomaž Erzar, dr. Katarina Kompan Erzar, dr. Andreja Poljanec
Družina
 
Zbirka objavljenih prispevkov in razmišljanj ekipe zakonskih in družinskih terapevtov, ki so tudi sami starši in zakonci in ki ne verjamejo, da družina lahko dela "prav ali narobe". Družina lahko samo živi svojo resnico, ali pa je ne živi. Tudi vzgoja otrok ni spretnost ali veščina, ni pogojena togim pravilom; lahko le otroke začutimo, živimo z njimi in jim po svojih močeh pomagamo, da vstopajo v svet. Lahko pa se zatekamo tudi k iluziji, da je mogoče otroke dresirati in le naučiti pravilnega vedenja.
 
Knjigo lahko naročite na Študijsko–raziskovalnem centru za družino in sicer na e- naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., od koder vam bomo poslali predračun (9 EUR + stroške pošiljanja; poštnina je zaračunana po aktualnem ceniku Pošte Slovenija). Knjigo vam pošljemo v treh delovnih dneh po prejemu plačila.

V kolikor bi želeli izvesti drugačen način plačila ali prevzema, nam prosimo to sporočite. Na voljo pa smo vam tudi za dodatne informacije o knjigi.