Šrcd

        

Skupina za žalujoče starše

oknopogledSmrt otroka je nekaj najtežjega v življenju para ali posameznika, ki se s stiskami običajno spopada sam po svojih najboljših močeh.

Skupina za žalujoče starše je namenjena temu, da se starši s podobno izkušnjo srečajo in v varnem ter razumevajočem okolju spregovorijoo svojih čustvih in stiskah, s katerimi se soočajo, se med seboj povežejo ter v skupini dobijo potrditev, podporo in pomoč za nadaljnje življenje.

Skupino zaprtega tipa z omejenim številom udeležencev vodita Matej in Polona Marc, terapevta individualne, zakonske in družinske terapije, starša z izkušnjo smrti otroka. Srečali se bomo osemkrat, vsak 2. in 4. ponedeljek v mesecu od 19. do 20.30 ure. Skupina se začne ob zapolnitvi prostih mest in boste pred tem obveščeni oz. vas pokličemo. Srečanja bodo potekala v prostorih ŠRCD, Gosposvetska 1, Ljubljana. Udeležba je brezplačna.

Na skupino se lahko prijavite prek elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 040 508 785.